Νέα

Αναζήτηση

+30 210 5911102 | Δευ. - Παρ.: 09:00 - 17:00

News

Medwood 2016

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά από την επιτυχημένη πορεία της 5ης Διεθνούς Έκθεσης και με στόχο να ικανοποιήσει ακόμα περισσότερο και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες, η 6η Διεθνής Έκθεση Medwood ανανεώνει το ραντεβού της για το 2016. Πιο συγκεκριμένα, η Medwood θα ανοίξει τις πύλες της από τις 7 έως και τις 10 Απριλίου 2016, έχοντας ως παρακαταθήκη τις πετυχημένες παρουσίες των προηγούμενων οργανώσεων, συγκεντρώνοντας παράλληλα το ενδιαφέρον των μεγάλων κατασκευαστικών οίκων του εξωτερικού, αλλά και τις πιο δυναμικές εταιρείες της χώρας μας, από τον τομέα των υλικών, του ξύλου και τις νέες τεχνολογίες.

Σκοπός της έκθεσης είναι η εγκαθίδρυση διαλόγου επικοινωνίας μεταξύ των εταιρειών ξύλου-επίπλου και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, με τις καινοτομίες και τις νέες τάσεις στο σχεδιασμό και στην πράσινη αρχιτεκτονική και δόμηση.


ΟΦΕΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Βασικός τομέας ενδιαφέροντος εκτός του κλάδου των κατασκευαστών και επιπλοποιών, είναι η εξωστρέφεια και η ξενοδοχειακή αγορά. Συμμετέχοντας στην έκθεση έχετε πολλαπλά επαγγελματικά οφέλη.

 

Εξωστρέφεια

Προκειμένου να καλύψει το κενό στις προσπάθειες που κάνουν πολλές επιχειρήσεις του κλάδου, να αναπτύξουν σημεία πώλησης στο εξωτερικό καθώς και νέες συνεργασίες με αντίστοιχες εταιρείες από τρίτες χώρες, ξεκινάμε ένα πρόγραμμα επικοινωνίας και προώθησης της Medwood σε συγκεκριμένες χώρες ενδιαφέροντος με σκοπό την οργανωμένη παρουσία και επίσκεψη δυνητικών αγοραστών.

 

Ξενοδοχειακή αγορά

Το τουριστικό προϊόν της χώρας μας είναι το σημαντικότερο που κινεί την οικονομία μας, με τις προγραμματισμένες επενδύσεις στο κλάδο να ανέρχονται σε πάνω από 10 δις ευρώ με το μερίδιο των προϊόντων του κλάδου να είναι τρομερά σημαντικό.

Διαβάστηκε 1335 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Fur Excellence 2016 Light and Building 2016 »